Dark Play Party
Tatiana / 22.05.2022

Vyspovedali sme organizátorov: Dark Play Party VI. sľubuje nezabudnuteľné zážitky, skvelú šou aj novú play zónu

O dva týždne 4. júna odštartuje v Bratislave v poradí už šiesta Dark Play Party, ktorá je jedinou svojho druhu na Slovensku. Akcia ladená v štýle BDSM a fetiš si za uplynulé roky našla množstvo priaznivcov a jej organizátori sa snažia každým rokom posunúť vpred a návštevníkom ponúknuť nové zážitky v podobe veľkolepých šou. A keďže sme boli zvedaví, čo na nás čaká na tej najbližšej, vyspovedali sme pre vás jej organizátorov. 

Začiatkom júna nás čaká v poradí už šiesta Dark Play Party, prezradíš nám na, čo sa môžu účastníci tešiť tentokrát v rámci programu aj play zóny?

- Dark Play Party VI. bude zaujímavá z viacerých hľadísk. V rámci show vyskúšame nový formát predstavenia, ktorý party otvorí a bude ním vzdušná akrobacia na kruhu. Jedná sa o vizuálne nádherný druh športu a umenia v jednom. Vystúpi Hanka, ktorá sa venuje profesionálnemu vystupovaniu pre spoločnosť „Vzdušná akrobacia“

Dark Play Party

Ďalším mimoriadne atraktívnym bodom programu bude vystúpenie Edny, ktorá organizuje v Prahe celosvetovo známy a úspešný festival shibari Rope spirit. Všetky jej vystúpenia sú nezabudnuteľné a dych vyrážaujúce. Edna vždy prekvapí novými prvkami, ktoré invenčne prináša každou show na scénu.

Ďalším vystupujúcim bude zo slovenskej scény dobre známy rigger Peter alias Double_rigger s jeho modelkou Dominikou alias Nekobitchx, ktorých štýl je jedinečný, svieži, veselý a provokatívny. Na Dark Play Party VI. budeme môcť vidieť ich premiéru.

Návštevníci sa tiež môžu tentokrát tešiť na premiéru českého riggera Osiana z Prahy.

Aj samotná Play zóna bola od minulého vydania party obohatená o novú hernú miestnosť zvanú trezor, keďže sa nachádza v skutočnom bankovom trezore. Do party nás ešte čakajú práce na jej vzhľade a atmosfére. Hudobne budeme mať opäť dvoch DJ-ov. Jančiho Hábera doplní Elvis Fledermaus.

Play room - Dark Play Party

 

Posledná párty sa potýkala s organizačnými problémami pre pandemické obmedzenia, nakoniec sa ju však podarilo zorganizovať a ohlasy boli skvelé. Stúpol záujem o ďalší ročník alebo ľudia s kúpou lístka otáľajú?

- Záujem o party značne stúpol. Polovica voľnopredajných lístkov je momentálne mesiac pred akciou už predaná. Je pravdepodobné, že kto s kúpou lístka zaváha, neskôr sa už k nemu nedostane. Akcia opäť bude kompletne vypredaná.

Okrem vstupenky je na účasť potrebný aj dresscode (predpísané oblečenie). Čo by si v tomto smere poradila ľuďom, ktorí idú na párty prvýkrát a možno si nie sú istí tým, ako sa vhodne obliecť?

- Ja zvyknem opakovať, že Dark Play Party je príležitosťou konečne na seba obliecť to, na čo ľudia nemajú v bežnom živote odvahu či možnosť. Chceli ste si vždy obliecť minisukňu, koženú sukňu, tesnú blúzku, extravagantné spodné prádlo, hlboký výstrih či obuť high heels? Tu môžete... Dark Play Party vytvára priestor, v ktorom môžete voľne prejaviť a nechať dýchať svoje slobodné a divoké Ja. Vhodné sú aj doplnky typu putá, obojky či harness.

Pre tých konzervatívnejších odporúčam eleganciu. Absolútne vylúčené sú športová obuv, modré jeansy, bežné legíny, tričká, a pod. Na dresscod budeme prísne dbať. Vítané je samozrejme fetish oblečenie každého druhu – koža, latex, koža, gothic, uniformy atď...

Ak sa pozrieš spätne na prvú Dark Play Party a porovnáš ju s úrovňou tej poslednej respektíve tej nadchádzajúcej, ako by si to zhodnotila? V čom ste sa posunuli? A čo by ste chceli možno do budúcna ešte vylepšiť?

- Dark Play Party sa každým svojim vydaním posúva míľovými krokmi. Začínali sme, ako party pre pár priateľov organizovaná nadšencami, ktorí k téme BDSM pociťujú silnú náklonnosť. Momentálne sa už Dark Play Party stala medzinárodne známym pojmom, priťahujúcim ľudí z okolitých krajín ako Česká republika, Rakúsko, Maďarsko či Slovinsko. Party značne nabrala na profesionalite a obľúbenosti a je pravidelne vypredaná. Aj naďalej by sme chceli prinášať atraktívne show so zahraničnými vystupujúcimi a vylepšovať herne. 

A keď už sme pri tej budúcnosti, veríme, že v poradí šiesta párty nebude rozhodne tou poslednou. Aké máte do budúcna ambície a plány či už z hľadiska vystupujúcich alebo možno väčším počtom účastníkov? 

- Pokiaľ sa Dark Play Party bude odohrávať aj naďalej v Metropol Bare, väčší počet účastníkov si už dovoliť nemôžeme, pretože pravidelne dosahujeme kapacitné možnosti podniku. Nie je ale v budúcnosti vylúčený presun Dark Play Party do väčších priestorov. 

Už teraz môžem prezradiť, že Dark Play Party VII sa bude konať 24. 9. a v rámci programu vystúpia medzinárodné šampiónky vo vzdušnej akrobacii - sisterhoop_acrobatic_duo. Ich performance bude na reťaziach, takže sa majú účastníci na čo tešiť aj v blízkej budúcnosti. 

Ak by si to zhrnula, ktorý z „ročníkov“ bol pre teba zatiaľ tým najsilnejším alebo sa ti niečím vryl do pamäte?

- Najnáročnejšia bola prvá party, pretože sme sa potýkali s absolútne neočakávanými problémami, na ktoré sme museli reagovať veľmi agilne. Tiež sme mali veľké obavy, ako tento formát party prijme Slovensko, na ktorom dovtedy nič v tejto veľkosti organizované nebolo. Nie je ľahké dlážiť cestu, ktorá doteraz neexistovala. 

Druhou „premiérou“ bola po-coronová Dark Play Party V., pretože sme ju s obavami z Covidu robili po dvojročnej pauze. Žiadne z našich obáv sa, ale nevyplnili a party prebehla bezpečne pre všetkých účastníkov. 

Ak vás zaujíma, ako to na takej Dark Play Party vyzerá, viac FOTO nájdete TU!

 

Hodnotenie