FOTO: pixabay / femdom, poviedka, bdsm, domina, submisivita
Tatiana / 14.02.2022

Súťažná poviedka: Prekvapivé stretnutie

Zazvonil mi telefón, kde sa ozval tichý hlas..."Madam chcel by som vás navštíviť. Prosím je to možné?" Odpoveď znela, "samozrejme, nevidím vtom problém."

Ďalej tichým hláskom pokračovalo, "Madam, ale ja som v tomto neskúsený, nevadí?"

Pousmiala som sa a samozrejme som povedala, "nie nevadí... príď, a ja si ťa vyskúšam a ukážem ti krásu D/S sveta." Dala som mu adresu a do hodiny bol u mňa. Bola som milo prekvapená....atletická postava, pekný úsmev a ešte krajší zadok. V mojej hlave už išiel film, ako ho naučím fajčiť môj strapon a ako ho s ním potom pretiahnem. Vždy totiž vravím, že čo sa zmestí do papuľky, to sa zmestí aj do riťky. No veľmi rýchlo som sa vrátila v myšlienkach späť, keďže som ho nechcela vystrašiť. 

Povedala som mu, "vyzleč sa do nahá, dám ti obojok, kľakni si a porozprávame si pravidlá."

Jeho tvár prezradila, že sa hanbí a jeho stoporený penis, že je vzrušený. 

Po krátkom rozhovore začala hra. 

"Vyzuj mi topánky a začni mi bozkať nôžky, predstav si , že sú to moje pery," zachvel sa, jeho pery prvý krát okúsili, čo je to mať nožičky v papuľke. Videla som, ako je vzrušený a zároveň ako mu to ide. "Neverím tomu, že to robíš prvý krát." Vzrušovalo ma to. Jedna nôžka bola v jeho papuľke a druhá mu jemne tlačila penis a zároveň gule. ,,Nie nesmieš sa spraviť, to nie je povolené, prestaň, postav sa a choď. Postav sa ku krížu čelom!!!"Samozrejme spravil čo som mu prikázala a bol plný očakávania toho čo príde. "Neboj sa, teraz ťa zviažem a vyskúšam tvoju hranicu bolesti." Pristúpila som, ruky dala do pút a zavesila na kríž. Do ucha som zašepkala, ,,neboj neublížim ti." Popritom ovoňal moju šiju a nechal to na mňa. "Začnem rukou, kde ti budem dávať po zadku a budem to stupňovať." "Áno Madam, ďakujem." Prvá rana po prvej polke, druhá po druhej polke, takto sa to opakovalo šesť krát. Vždy krásne poďakoval. Pohľadila som mu obe polky, zobrala do rúk korbáč a začala dávať tvrdšie rany, sledovala jeho dych a reakciu. Po každej rane prišli vzdychy, čo ma dostávalo do agónie radosti. "Je všetko v poriadku?" spýtala som sa. "Áno Madam, ste úžasná." Na začiatočníka vydržal dosť, cca 70 rán.

Takže bolesť mu robila veľmi dobre, zároveň tým zaujal aj mňa. "Teraz ťa dám dole, vyskúšame elektro a tvoje bradavky. Tu si ľahni, na tento ležiaci kríž . Zviažem ti s ľanom ruky aj nohy, ver mi budem, ťa vnímať."

"Áno Madam verím Vám, ináč by som tu nebol."

Ľahol si a poviazala ho ako som už hovorila. Vyťahujem štipce a dávam na bradavky, zároveň elektro pásiky, ktoré skončili na penise. Pomaličky púšťam šťavu z elektra do bradaviek, zároveň do penisu. Predkloním sa k jeho tvári a s úsmevom na perách vravím. "Neboj sa, kľudne môžeš povedať slovo stop." V mojich očiach sú hviezdičky, milujem to.

Pridávam a vidím, že cíti bolesť a zároveň vzrušenie. No nedoprajem mu, práve zistil, že aj to môže byť jeho parketa.   

Som ješitná, takže sa začínam hrať s jeho análom. Samozrejme vždy mám čierne rukavice. Tu zrazu, "Madam nie, anál prosím nie."

"Rešpektujem, no časom sa ho možno naučíš mať rád.,,

V tom momente mu dávam dole elektro, aj z bradaviek, aj z penisu. Pohrám sa chvíľu ešte s bradavkami, kde ich dávam medzi prsty a potom stlačím. No nestačí mi to, tak ich dám medzi zuby a kušem. Pri jeho ešte väčšom vzrušení prestávam. Odväzujem ho, dám kľaknúť. "Poďakuj, obleč sa a choď domov. Doma sa nesmieš dokončiť, necháš si to na ďalší krát, keď budeme skúšať ďalšie krásne veci." Kľakol si, chytil ma okolo pása, triasol sa od vzrušenia, kde povedal ,,ste krutá no veľmi rád ešte prídem. Ste a budete prosím Moja Madam?" "Choď, vstaň, obleč sa a choď domov, ozvy sa mi keď príde znovu chuť a budeme pokračovať, kde sme skončili."

"Áno Madam veľmi rád."

Madam. S

Hodnotenie