bdsm stretnutie bratislava setember
Tatiana / 27.09.2021

Ako dopadlo septembrové stretko?

Stretávanie sa v rámci lokálnej BDSM komunity na mesačnej báze má zmysel. Sem-tam spravíme výnimku ako v prípade situácie v auguste, kedy sme mali dve stretká. To aj z dôvodu preskúmavania terénu. Rozumej – nájsť čo najvhodnejší podnik. V septembri sme sa stretli opäť druhý piatok v mesiaci a to konkrétne 10.9.2021 v reštaurácií Meanto na Bielej 4 v slovenskom hlavnom meste...

Príjemná pivnica, kde máme potrebné súkromie opäť žiarila starými známymi tvárami, ktoré chodia pravidelne. Približne 20 ľudí sa zvítalo – poniektorí sa videli prvý krát a tak sa zoznámili. Začínajú pravidelne chodiť aj novší ľudia, ktorí napríklad minule boli prvý, alebo druhý raz. Tých sme patrične vyspovedali – čo majú radi, čo ich k nám priviedlo a podobne.

Zároveň tak aby sa cítili spokojne a prišli aj nabudúce. Čo sa tém týka – tak opäť dominovala bratislavská DarkPlayParty – ktorá sa podľa slov prítomných nesmierne vydarila. Jediné negatívum je absencia lákavejších vystúpení – lenže to je dôsledok opatrení proti COVIDu. Za nás sme radi, že sa podobné akcie organizujú a je dôvod sa zabávať medzi ľuďmi, ktorí sú našou krvnou skupinou. Ďalšími skromnými témami, ktoré sa rozprestierali medzi každým hosťom sú akcie – ktoré sa konajú v Čechách, prípadne tzv. akčné chaty.

Okrem iného plynula debata, ktorá sa dotýkala najmä BDSM sveta a zážitkov– čo je v prípade pokecového stretnutia skutočne vďačnou témou. Dôležité je, že sme sa dobre zabavili, najedli a niektorí si dali aj trošku toho alkoholu, veď prečo nie!

Hodnotenie