bdsm stretko
Tatiana / 26.10.2021

Ako dopadlo októbrové stretko

Ako dopadlo októbrové stretnutie

Zvyčajne na stretká v Bratislave na jeseň chodilo veľa ľudí. Miestnosť bola plná častokrát až k prasknutiu a zabávalo sa až do neskorej hodiny. Žiaľ tento rok je zvláštny, a kým sa v letných mesiacoch držal počet účastníkov na slušnej úrovni, tak posledné októbrové stretnutie navštívilo 16 ľudí.

Dobrá správa je, že prišli traja nováčikovia a všetci si našli cestu skrz našu webovú stránku! Bravó!

Potešujúcou správou je, že išlo o dámy (účasť dám na tomto stretnutí počtom zahanbila pánov), ktoré sa pevne verím objavia aj znovu rovnako, ako nové stálice, ktoré už chodia opakovane a začína sa im páčiť naša komunita.

Keďže momentálne chodí celkovo viac nováčikov, tak témy rozhovorov boli väčšinou o bezpečnosti pri BDSM, rovnako na čo si dať pozor pri stretávaní s novými ľuďmi. Jeden člen, ktorý chodí opakovane mal doslova prednášku o psychológií a bezpečnosti a na tému prišlo v tomto kontexte aj na Zdeňku Pospíšilovú – českú mladú psychologičku, ktorá sa hlbšie zaoberá BDSM.

Jasné, možno si poviete, že je BDSM najmä zábava a akési odreagovanie, lenže na bezpečnosť treba dbať v prvom rade a nerobiť nič, čo je proti vašej vôli. Dokým účasť stretnutia bola mááááálinko menšia než sme zvyknutí, tak na atmosfére to dbať nebolo – koniec koncov až o pol-jednej sme si uvedomili, že je už toľko hodín. Samozrejme, nie všetci boli tak dlho. Takže opäť po mesiaci sme sa v podniku Meanto dobre najedli, niektorí aj čo to popili – ale najmä, boli sme medzi svojimi a tento večer sme sa bavili vo veľkej väčšine len s témami súvisiacimi s BDSM. Snáď sme niekoho nevystrašili - veď nehryzieme!

Tak ak ste doteraz predsa len váhali či sa k nám pripojíte, snáď sa konečne odhodláte a prídete medzi nás. A kedže je poslednou dobou účasť krásnych dám potešujúco hojná, ostáva len dúfať, že sa znova osmelia aj páni a poctia nás svojou prítomnosťou. Tešíme sa na vás v piatok 12. novembra v salóniku reštaurácie Meanto na Bielej 4 v Bratislave. 

Hodnotenie