Júnové stretnutie
Tatiana / 27.12.2021

Ako dopadlo novembrové stretko

V novembri sme si bratislavské BDSM stretnutie užili tak ako už dlho nie! Možno sme tušili, že to decembrové nám kvôli lockdownu nebude umožnené. Dorazilo množstvo nových tvári, ale čo nás potešilo minimálne rovnako, aj tváre, ktoré sme na stretku už dlhšie nemali možnosť vidieť. Napríklad jeden zo zakladateľov (nielen) bratislavskej komunity. Spomínali sme na to aké to bolo predtým – určite je to zaujímavé aj z hľadiska toho – ako BDSM vnímame dnes a ako sa vnímala v minulosti.
Plus je dobré si zaspomínať – rozprávať o vtipných historkách, inšpirovať sa.

Rozoberali sme aj to ako kedysi fungovala D/s miestnosť na Pokeci, ktorá sa dnes stala inzertným portálom bez akejkoľvek moderovanej diskusie. Niečo tie staré časy mali do seba! Lenže mi žijeme prítomnosťou a tak sme sa celý večer bavili, opäť aj popíjali a odišli sme ďaleko po zdanlivej záverečnej.

Niekedy sa objaví hláška, ktorá nováčika vie vystrašiť, ale to len zdanlivo – občas sa neberieme vážne a pri pijatike vystrelí nejaké hrôzostrašné slovíčko – ale len čo nás spoznáte bližšie pochopíte, že odľahčujeme situáciu a sme možno sarkastickí. My, čo to organizujeme sa samozrejme nebránime vážnej debate medzi štyrmi očami, o ktorej sa mnohí samozrejme už aj presvedčili. Radi trpezlivo privítame každého, kto má záujem.

Vždy poteší, ak príde nová tvár, ktorá sa aj zapája do diskusie a zapadne do spoločnosti – to sa tentokrát stalo. A to nie len s jednou osobou. Okrem nej dorazili aj profi dominy, ktoré sa taktiež došli baviť a nerobiť biznis! Lebo mi vnímame BDSM ako náš životný štýl. Samozrejme ak niekto príde na stretko a nezapája sa, aj to je možnosť, lenže potom si ten večer tak neužije a ťažšie narazí na nových kamarátov, alebo nové kontakty.

Posledné predlockdownové stretko privábilo množstvo ľudí a kamarátov, čomu sme nesmierne vďačný a veríme, že to pri najbližšej možnej príležitosti zopakujeme. Teší nás, že začínajú chodiť aj nový, ale vracajú sa aj tzv. „staré gardy“!

A hoc sme decembrové stretko už pre lockdown nestihli, veríme, že čoskoro sa znova stretneme.

Hodnotenie