september bdsm stretko bratislava
Tatiana / 12.04.2022

Ako dopadlo Marcové stretko

Bratislavské marcové stretnutie sa nieslo v znamení návratu starých tvárí. Opäť sme mali tú česť sa stretnúť v salóniku reštaurácie Bella Napoli na Obchodnej ulici. Prevažnú časť večera sme sa rozprávali s kamarátmi, ktorých sme nevideli možno dva roky, teda po celý čas čo trvala pandémia. Tento návrat ľudí, ktorých sme radi videli a patrili medzi stálice ešte keď sme sa stretávali v podniku U majora Zemana na Vysokej ulici.

Okrem tradičných tém, ktoré sa točili okolo všetkého možného ( najmä o živote ako takom), ale samozrejme aj o BDSM, sme si niektorí prezerali plácačky, či strapcové biče domácej a poctivej výroby. Posledné menované priniesol ukázať Caner Spanko. Predovšetkým sme sa dobre zabavili. Čo je bez debát už takým nepísaným pravidlom. Na pretras prišla aj spoločná chata, ktorá sa chystá v júni pre overených členov, za ktorých sa môže zaručiť tzv. ručiteľ, či verejná  BDSM párty nesúca názov Dark Play Party v Bratislave.

Pravidelné stretnutia sú dobre živenou pôdou aj pre nováčikov, ktorí sú vítaní. Dobre zapadla predovšetkým jedna slečna, ktorá medzi nás prišla prvýkrát. Takéto rýchle "zapadanutie" si už dávno nepamätám, tak sa azda uvidíme aj nabudúce. Aj to je dôkazom toho, že záleží najmä na vás, ktorí prídete. Nemusíte sa báť dať do reči. Zhrnuté a podčiarknuté, stretnutie v závere marca sa mimoriadne podarilo. Prišli starí známi, ale zároveň aj nováčikovia, o ktorých posledné stretnutia ozaj nie je núdza. O počte účastníkov je aj ťažké hovoriť, keďže sa miestnosť zaplnila veľmi rýchlo a akosi sme zabudli počítať. Veríme, že sa v podobne skvelej zostave a nálade stretneme aj v apríli na rovnakom mieste. Hoc sa spomínal návrat k Zemanovi, zatiaľ to pre stále prebiehajúcu rekonštrukciu priestorov stále nie je možné, tak... snáď nabudúce. 

Tešíme sa na Vás na aprílovom stretku. 

Hodnotenie