aprílové stretko
Tatiana / 22.06.2022

Ako dopadlo májové stretko

Ako dopadlo májové BDSM stretko

Májové bratislavské stretnutie navštívilo približne dvadsať ľudí, medzi ktorými bola trojica nových, ktorí zvedavo objavovali nový svet a hľadali si nových kamarátov. Z toho jedna osôbka zapadla natoľko, že sa objavila aj na spoločnej chate s už nájdenými novými kamarátmi. Tak, tomu sa hovorí rýchlosť!

Spomínaná chata, je akcia, ktorá sa koná raz ročne v krásnom lone slovenskej prírody a je aj dôvodom, prečo bolo na stretku menej ľudí než obvykle. Ďalším dôvodom bola najväčšia slovenská BDSM party v Bratislave. Dark Play Party je už legendou, ktorú navštevujú ľudia nielen z celého Slovenska, ale aj zo zahraničia.

Čo sme sa dopočuli, tak bolo tentoraz opäť plno s nabitým programom do sýtosti. Čo sa týka bratislavského stretka, tak sme boli v pizzerií Bela Napoli, ale bolo to pravdepodobne posledný krát.

Najbližšie sa totiž stretávame 24. júna v staronovom priestore, ktorého pôvodný názov bol U Zemana a to mnohým, ktorí sa tam stretávali pravidelne spôsobí naisto nostalgickú vlnu a možno aj niekomu vyletí nejaká ta slzička. Pretože tam zažívali mnohí svoje BDSM „poprvé“, prípadne našli životné lásky, parterstvá, či kamarátstva – podnik u Zemana, je preto legendou a sme radi, že sa tam svojim spôsobom vraciame, aj keď už ho majú v rukách nový majitelia a nesie úplne iné meno. Priestor je vynovený, svieži, s dobrým jedlom a na známej adrese.

Májovové pokecové stretko na západe Slovenska sa nieslo v atmosfére blížiacich sa akcií, nič špecifické sa neudialo, ale radi sme sa stretli, dobre najedli, napili a keď nás „vyhodili“ z pizzerie, tak sme sa ešte partia niekoľkých zotrvalcov presunuli do ďalšieho podniku. Napriek menšiemu počtu, sme sa stretli radi a boli sme dlho – jednoducho v tom je to čaro, stretnúť kamarátov, s ktorými ste na rovnakej vlne. Jeden sadista, druhý masochista, tretí ani nevie čo, ale rozumejú si, pretože sa nemusia na nič hrať a pretvarovať sa.

Hodnotenie