bdsm stretko január
Tatiana / 01.02.2022

Ako dopadlo januárové BDSM stretko?

Januárové bratislavské BDSM stretnutie bolo tentokrát veľkolepé. Po mesačnej pauze sme sa stretli v podniku Bella Napoli na Obchodnej ulici v hojnom počte. Spočiatku sme očakávali menší počet ľudí, ale postupne sa miestnosť naplnil do prasknutia až nás bolo 40. Takáto atmosféra dala priestor na spomienky z obdobia, kedy takáto návštevnosť bola pravidelná. O to viac nás to teší, v čase kedy môžu byť reštaurácie otvorené len do dvadsiatej druhej hodiny. Je evidentné, že už ani pandémiu nevnímajú mnohí tak ako pred rokom, kedy sa veľa z nás bálo prísť aj kvôli nebezpečnému vírusu a strachu okolo toho.

Stretnutiu neuškodil ani posunutý termín na neobvyklý dátum, naopak, máme pocit, že celkovo prospel, čo sa odrazilo na návštevnosti a celkovej atmosfére. Predpokladám, že už každý dospal novoročné oslavy, a teda užil si stretnutie počas posledného piatku v mesiaci do sýtosti.

Okrem starých známych tvári ( jeden z účastníkov nebol na stretku podľa jeho slov vyše päť rokov) sa objavila aj hŕstka nováčikov a, čo nás potešilo – tak nás objavili práve pomocou nášho webu za asistencie vyhľadávača. Niektorí sa zapojili ihneď do debaty, iných bolo potrebné trochu posmeliť, ale myslím si, že vo výsledku bol každý spokojný. Je dobré chodiť pravidelne a postupne sa oťukať a skamarátiť sa. Ako sme si všimli, v tejto komunite je to do istej miery svižné a jednoduché – o čom sa mnohí presvedčili aj tentokrát.

Debatovali sme trochu o poviedkovej súťaži, do ktorej sa môže zapojiť každý, opäť o BDSM chatách a akciách, ale tentokrát sa to nieslo najmä vo voľnom tempe. A hoc sa na stoloch objavilo nejaké to pivečko či vínko počas celého večera sa predovšetkým diskutovalo. 
Ťaživé témy sme hádzali za hlavu a bavili sa o tom, čo máme najradšej o BDSM zážitkoch, začiatkoch a o tom načo sa tešíme. 

Pravidelne už chodia na stretká aj dominantné dámy, ktoré sú skúsené a vedia poskytnúť množstvo cenných rád. V rade nováčikov zase prevládajú takí, čo sa radia medzi tzv. SWITCH, čo je v podstate rola aj submisívna, ale aj dominantná. Ale o tom by sa vlastne hodil samostatný  článok. Zhrnuté a podčiarknuté, stretko sa vydarilo, a ak sme počítali správne prišlo nás až 40 kúskov, čo už je vlastne taká ideálna partia na víkendovú BDSM chatu!

Ak si teda doteraz váhal či sa k nám pridáš, hádam ťa to posmelí a nabudúce prídeš medzi nás.

Hodnotenie