aprílové stretko
Tatiana / 02.03.2023

Ako dopadlo februárové BDSM stretko - Lepšie to snáď ani byť nemohlo

V poslednej dobe nás naše stretnutia BDSM komunity bavia čoraz viac. V Bratislave nám to funguje ako švajčiarske hodinky ( bez vodotrysku – ale zato s výpraskom pre neposlušných).  Hoci sa podnik ešte stále rozbieha a mnoho vecí sa mení za pochodu ako napríklad jeho názov - Z Gladiusu sa premenoval na Archu - získal si naše srdcia. Príjemné prostredie, dobré jedlo, skvelá atmosféra, to všetko sa odrazilo na poslednom februárovom stretnutí, ktoré prekvapilo hlavne hojnou účasťou.

Priestor sme zaplnili doplna. Keď som si to v predchádzajúcom reporte želal, netušil som ako sa mi to splní. Naša pivnica bola tak plná, že zbytok osadenstva trávil čas v hornej časti a veselo debatoval. V istom momente sme už prestali počítať no smelo môžeme povedať, že sa nás zišlo okolo 50. A to už je teda čo povedať. Mnohé tváre sme videli po dlhej dobe a ich prítomnosť vyvolala emócie aj spomienky na časy minulé. Stretko bolo tentokrát o čosi menej akčné ( ale cieľom stretnutí nikdy nebolo akčnenie ), ale o to viac dúmavé a spomínavé. Nechýbali úprimné objatia, a takmer až slzy z dojatia. Tie z bolesti budú pravdepodobne nabudúce (ale nič nesľubujeme ). Čo je lepšia vizitka pre nás organizátorov, než toto? Stále je čo zlepšovať, ale nateraz je to tá najlepšia možná situácia a veríme, že to takto bude aj naďalej.

Bratislavské BDSM stretnutia sú prosto také, kde môžeme byť medzi „svojimi“ a sami sebou. Nie je medzi nami žiadna priepasť – spája nás totiž to hlavné – BDSM.  Večer sa však neniesol len na vlnách spomienok a nostalgie. Medzí témami boli aj blížiace sa akcie, plánované chaty, prasačinky aj súťaže, ktoré pre vás pripravujeme vďaka spolupráci so sexshopom Ružový slon, takže po motivácií sa hádam do ďalšej súťaže zapojí viac uchádzačov. Pretože ceny sú viac než lákavé.

Tešíme sa na ďalšie stretnutie, ktoré dúfame, bude opäť vydarené – spokojnosť bola dokonca aj na strane majiteľov podniku ( bodaj by nie!), čo nás nesmierne teší.  Najbližšie sa teda vidíme už v piatok 10. marca znova o 19:00 hodine. Čo dodať, snáď nám budú stoličky stačiť.
 

Hodnotenie