bdsm stretko január
Tatiana / 09.03.2022

Ako dopadlo februárové BDSM stretko

Februárové BDSM stretnutie sa konalo posledný piatok v mesiaci v salóniku reštaurácie Bella Napoli na Obchodnej ulici. Atmosféra bola spočiatku napätá vzhľadom na čerstvú situáciu na Ukrajine, ale postupne sa nám podarilo všetkým prísť na iné myšlienky. Tému sme urýchlene menili na odľahčenú a zábavnú, aby sme si, predsa oddýchli od toho náročného vonkajšieho sveta. Dokopy nás tentokrát prišlo takmer 30 ľudí. 

Príjemným prekvapením bola dvojica, ktorá doteraz chodila najmä na BDSM chaty a po prvýkrát zavítali aj na pokecové stretnutie, a tak sa im to zapáčilo, že sľúbili ( a máme info), že prídu aj najbližšie. Rovnako sa objavila aj tvár, ktorá ešte nebola na stretku, prípadne takí čo sem-tam zašli len nedávno. Je to známka toho, že evidentne nehryzieme a je im v našej prítomnosti dobre.

Atmosféra by sa dala krájať. Vtipná vsuvka – kamarát stratil elektronickú cigaretu, tak zaťukal na pivovú fľašku, ktorú som mu podal, všetci stíchli a v momente objavili stratený a dôležitý predmet. Dotyčný bol tak spokojný, že všetci zatlieskali. Parádne!

Večer prebiehal v príjemnej a zábavnej atmosfére a povedal by som, že možno bolo ešte veselšie, ako zvyčajne – dôkazom bol aj samotný záver, kedy sa zhruba polovica presunula do pôvodného podniku, kde sme predtým chodievali dlhé roky – k Zemanovi. Teraz sa podnik už síce volá inak, ale pocítili sme tu veľkú nostalgiu, a tak sme sa tam ešte celkom dlho zabávali. O detailoch radšej pomlčím, ale, čo asi môže robiť skupinka, ktorá adoruje ženské nožičky ako fetish a bič ako najobľúbenejšiu hračku. Takže zhrnuté a podčiarknuté bolo parádne a užili sme si to. Zároveň sme si potvrdili, že obzvlášť v psychicky ťažších časoch je takéto BDSM stretnutie viac než potrebné. Už teraz sa tešíme na ďalšie stretko, otázkou je či prídeš aj ty :)

Autor: Jakub

Hodnotenie