aprílové stretko
Tatiana / 24.12.2022

Ako dopadlo decembrové stretko a malé zhrnutie roka

Ako dopadlo decembrové stretko a malé zhrnutie roka

Dlhšiu dobu sa na našom webe neobjavil report z BDSM stretnutí. No sľubujeme, že sa v Novom roku polepšíme. A ako teda dopadlo posledné decembrové stretnutie? Úplne na jedničku. Zišlo sa nás síce len dvadsať, no na atmosfére to vôbec neubralo. Práve naopak. Ako sa hovorí, menej je niekedy viac. A ako sa už stalo tento rok dobrým zvykom, stretnutie svojou prítomnosťou obohatili aj štyria nový nadšenci, čo nás nesmierne potešilo, keďže sa rýchlo začlenili a so sebou priniesli závan čerstvého vzduchu. Tentokrát milo prekvapila aj obsluha, ktorá sa oblečením tematicky zladila. 

Ešte viac nás teší, že mnohí, ktorý sa k nám pridali počas tohto roku, sa na stretnutiach objavujú už pravidelne. Posledné stretnutie v roku sa nieslo vo veselej atmosfére. Rozoberalo sa snáď všetko od vanilkových tém, cez spoznávanie až po rozoberanie BDSM tém, a to aj napriek tomu, že posledné stretnutia neboli v úplne ideálnych podmienkach. 

A teraz sa pozrieme na celý rok, ktorý nebol z hľadiska organizácie úplne ideálny. Ako ste si isto všimli, celkovo sme sa počas roka stretávali v troch rôznych podnikoch, čo veríme, že sa v roku 2023 ustáli na jeden podnik, kde sme sa roky cítili ako doma a bolo nám dopriate aj súkromie. 

Ani striedanie miest stretnutí vás však neodradilo, čo sa odzrkadlilo na účasti. Občas síce organizátori museli zasiahnuť, keď sa veselá nálada zvrtla na menšie hrátky :D ale nič vážne sa nestalo. To len naznačuje, že ste sa na stretnutiach cítili dobre a uvoľnene, no akčnenia predsa len patrí do trochu menej verejného prostredia než je salónik reštaurácie :D. 

Napriek striedaniu podnikov bol rok 2022 veľmi osviežujúcim so skvelou účasťou a prílevom nového čerstvého vzduchu v podobe nových členov, ktorý k nám dokonale zapadli a stali sa našou súčasťou. Vzniklo tak aj mnoho nových priateľstiev. Čo nás veľmi teší a veríme, že to v tomto duchu bude pokračovať aj v roku 2023. 

Ku koncu roka sa nám navyše, ako ste si mohli všimnúť na webe, podarila vytúžená spolupráca so sexshopom Ružový slon, ktorý na svojom eshope ponúka aj širokú škálu BDSM hračiek od pásov cudnosti, cez putá, vosky až po krásne placačky. Vďaka tejto spolupráci sa nám podarilo získať zopár zaujímavých BDSM hračiek, o ktoré si budete môcť zabojovať v ďalšej poviedkovej súťaži. 


Na záver vám chceme poďakovať za vašu celoročnú účasť na stretnutiach. Vidieť vás spokojných a uvoľnených nám dodáva chuť organizovať ďalšie stretnutia. Veríme, že nasledujúci rok bude ešte lepší a rozmanitejší aj čo sa účasti týka a prinesie ďalšie nové priateľstvá a nové pohľady na svet a BDSM. Najbližšie sa teda vidíme až v januári.

Prajeme vám teda krásne a hravé Vianočné sviatky a všetko len to dobré do Nového roka.  
 

Hodnotenie