aprílové stretko
Tatiana / 10.05.2022

Ako dopadlo aprílové stretko v Bratislave

Aprílové bratislavské stretko opäť privítalo tváre, ktoré sme dlho nemali tu česť vidieť na verejných BDSM stretnutiach. Verte alebo nie, bolo o čom rozprávať a hoci sme skĺzli opäť k tým najvzrušujúcejším témam, predovšetkým sme sa dozvedali, čo má kto nové, a, ako sa má. Ale, aby sme nezostali len pri tom, tak prišli aj nováčikovia, ktorými boli tentoraz muži (áno dámy, niečo pre vás). Opakoval by som, keby som povedal, že zapadli a bavili sa? Určite. Ale to je len dobrá vizitka, našej komunity.

Tentoraz sme viac zdôrazňovali blížiace sa akcie na Slovensku ( BDSM chata a Dark Play Party, o ktorej sa v najbližších dňoch dočítate na našom webe viac),, ale zaujímavé akcie sa dejú aj za hranicami, napríklad v Prahe. Kde je plno workshopov, ale aj rôznych tematických akcií. Odporúčam najmä pre nováčikov, zavítať niekam, kde sa naučíte napríklad viazať alebo objaviť čaro nových praktík. Predovšetkým zistíte, čo je bezpečné a, ako by sa to malo robiť. Poučovať, že podľa porna sa to dá ťažko naučiť bezpečne, hádam nemusím.

Tentoraz nás bolo aspoň tridsať. Počas večera sa osadenstvo vcelku prestriedalo, keďže zatiaľ, čo niektorí odchádzali skôr, iní ešte len prichádzali. Termín nášho bratislavského stretka zároveň križovalo to košické, takže aj tam nám ušla minimálne jedna naša pravidelná návštevníčka. 

Aj napriek menšej účasti oproti minulým mesiacom však bolo o čom hovoriť a rozhodne sa aj na, čo pozerať. Dámy prišli vzorne nahodené, mužská časť to opäť flákala, ale okrem obyčajného mestského oblečenia sme mali možnosť zahliadnuť decentné obojky, obdivuhodné šperky ( áno, trojná monáda bola častým javom) a aj uši, ktoré nedávali pozor, mohli započuť klopkanie opätkov o podlahu. Skrátka a dobre, bola vynikajúca atmosféra. 

Hádam až na záver, kedy sme boli pozrieť staro-nový priestor, kde sa chceme pravidelne stretávať. Bohužiaľ stále bol pre nás nepripravený. Našťastie máme k dispozícií pizzeriu Bella Napoli, kde varia parádne  a nalievajú dobré pivo. Rovnako si vážime obsluhu, ktorá je nám ochotná opakovane plniť naše potreby – nosiť to PIVO, i keď uznávame, že trochu inak, ako sme boli roky zvyknutí. Naďalej sa však budeme snažiť robiť všetko pre to, aby ste sa na stretnutiach cítili, čo najlepšie. Tešíme sa na Vás už 20. mája na rovnakom mieste v rovnakom čase.

Jakub :)

Hodnotenie