stretko
Tatiana / 16.08.2021

Ako dopadli letné kecacie stretnutia?

Stretnutia v júni, júli a auguste boli akýmsi testom. Po 17. rokoch stretnutiach U Majora Zemana, sme sa začali stretávať v novom podniku. Napriek tomu, že leto pre dovolenky a výlety zvykne byť účasťou slabšie. Tento rok nás však účasť príjemne prekvapila. Už na prvom stretnutí v júni sa nás zišlo okolo 20 a okrem stálych tvári sme medzi sebou privítali aj tváre nové, čo nás potešilo ešte viac. Keďže sme sa však stretli po dlhom čase, viac ako BDSM témy, sa rozoberali zážitky a novinky zo života ľudí. Nakoniec sme sa však dostali aj k pikantnejším témam.

Podobný pozitívny trend sme si zachovali aj na júlovom stretnutí, ktoré milo prekvapilo nielen hojnou účasťou, ale znova aj dvomi novými tvárami a jednou zblúdilou ovečkou, ktorá sa medzi nás po rokoch znova odvážila prísť. Tentokrát sa nás zišlo okolo 30 a okrem zážitkov z júnového BDSM celoslovenského zrazu, sme preberali aj blížiacu sa Darkplay party. Na júlovom stretku sa nám tiež vďaka šikovnej dominantnej slečne, ktorá má priamo v Bratislave mučiareň, naskytla možnosť si tento priestor po stretku obzrieť, tí, čo vydržali do konca tak mali možnosť nahliadnuť aj do akčnejšieho sveta BDSM... A ako sa neskôr ukázalo, návšteva mučiarne po stretnutí nebola výnimkou. :)

Mesiac zbehol ako voda a tak sme sa v krásny dátum piatok 13. stretli znova. Tentokrát znova v počte okolo 20 kusov. A ako už bolo posledné mesiace zvykom, znova sa medzi nami ukázali aj nové tváre. Ba dokonca sa k nám znova pripojili aj nové tváre, ktoré k nám prvýkrát zavítali v júni. Tentokrát sa k nám pripojil aj spoluorganizátor Dark Play Party a tak sme si mohli pokecať nie len o dresscode, pravidlách, opatreniach, ale aj o novinkách v podobe svietiacich náramkov. Na pretras prišla aj plánovaná septembrová akčná chata, na ktorú sa dá už teraz registrovať a podobne, ako predchádzajúci mesiac, viedli naše kroky po stretnutí v malej skupinke do mučiarne, kde sa tentokrát, aj trošku akčnilo, čo bolo rozhodne príjemným vyvrcholením večera. Ak teda stále váhaš či sa k nám budúci mesiac pripojíš aj ty, a prídeš sa zoznámiť s ľuďmi s podobným záujmom o BDSM, hádam ťa toto krátke zhrnutie posledných troch stretnutí trochu posmelí. 

Hodnotenie