bdsm cena
Tatiana / 24.12.2022

Poviedková súťaž na tému: Zimné zahriatie

Súťažná téma: Zimné zahriatie

Druhou súťažnou poviedkovou témou je: Zimné zahriatie

Či už opíšete svoj reálny zážitok z vašich zimných hrátok s využitím snehovej nádielky alebo sa ponoríte do sveta fantázie a vytvoríte príbeh o tom, ako by podľa vás malo zimné zahriatie vyzerať, je len na vás. Fantázii sa medze nekladú. 

Zapojiť sa do súťaže so svojou poviedkou môžete od 24.12 do 31.1. 2023. Poviedku je potrebné zaslať prostredníctvom kontaktného formulára na stránke TU. Do predmetu uviesť: Súťažná poviedka. Nezabudnite dať tiež svojej poviedke názov. 

Pokiaľ splníte podmienky súťaže, bude vaša poviedka zverejnená na stránke pod odkazom v menu Súťaže/Poviedky rovnako aj na facebookovej stránke, kde za ňu budú môcť hlasovať návštevníci. Poviedka s najväčším počtom hlasov bude následne 14.2. 2023 zverejnená aj na hlavnej stránke a autora skontaktujeme a odmeníme. 

Ceny do súťaží venoval sexshop Ružový slon. A čo teda čaká na víťaza v poviedkovej súťaži Zimné zahrietie? Cena: Bondážna súprava s krížom na dvere Tie Me Down 

cena

Podmienky súťaže:

Podmienky zapojenia sa do súťaže:

- Zapojiť sa môžu len osoby nad 18 rokov

- Poviedku je potrebné zaslať v uvedenom termíne prostredníctvom nášho kontaktného formulára

- Poviedka musí byť autorským dielom, ktoré nebolo publikované inde

- Do súťaže budú zaradené len poviedky, ktoré sa držali zadanej súťažnej (samozrejme BDSM) témy

- Poviedky budú zverejnené na našom webe bdsm-bratislava.sk a facebookovej stránke BDSM-Bratislava, kde za ne budú môcť hlasovať návštevníci webu

- Autor poviedky s najväčším počtom hlasov bude skontaktovaný a odmenený výhrou

- Poviedka s najväčším počtom hlasov bude zverejnená aj na hlavnej stránke

Hodnotenie